Minä

portaat2Olen 40-vuotias saviolainen kaupunginvaltuutettu ja vapaa-ajan ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja.

Tervetuloa sivuilleni!

Olen koulutukseltani nuorisolääkäri. Valmistuin lääkäriksi 14-vuotta sitten Oulussa. Olen ehtinyt asua monessa kunnassa ympäri Suomen ja nyt asettunut Keravalle rintamiestaloon yhdessä puolisoni ja kolmen koiran kanssa.

Olen päätoiminen Väestöliiton asiantuntijalääkäri ja sivutoimisesti vastaan nuorten tyttöjen kysymyksiin Demi-lehdessä ja kirjoitan kolumnia Lääkärilehteen.

Vasemmistolaisuus minussa on sitä, että uskon tasa-arvoiseen ja yhdenvertaiseen yhteiskuntaan. Jokaisella tulisi olla lähtökohdistaan riippumatta mahdollisuus hyvään elämään. Niin rikkaus kuin köyhyys periytyvät, mutta muun muassa hyvällä varhaiskasvatuksella, peruskoululla, ammattiopinnoilla ja laadukkaalla terveydenhuollolla voidaan estää kuilua kehittymästä ihmisryhmien välille. Näiden palveluiden puolustajia tarvitaan tänä päivänä!

Työni nuorten parissa on herättänyt minussa huolen eriarvoistuvasta Suomesta – kaikilla meillä ei ole samanlaista mahdollisuutta hyvinvointiin ja terveyteen. Tiet kohti hyvinvointia tai huono-osaisuutta eroavat jo lapsuudessa. Näin ei pitäisi olla.

Haluan olla osaltani kehittämässä Keravaa kohti sellaista kaupunkia, jossa jokaisella meistä on mahdollisuus olla paras versio itsestään.

Mainokset