Minä

portaat2

Olen 40-vuotias saviolainen nuorisolääkäri. Luottamustoimessani olen kaupunginvaltuutettu ja vapaa-ajan ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja.

Tervetuloa sivuilleni!

Olen koulutukseltani lääketieteen lisensiaatti. Valmistuin lääkäriksi 15 vuotta sitten Oulussa. Olen ehtinyt asua monessa kunnassa ympäri Suomen ja nyt asettunut Keravalle rintamiestaloon yhdessä puolisoni ja kolmen koiran kanssa.

Olen päätoiminen Väestöliiton asiantuntijalääkäri ja sivutoimisesti vastaan nuorten tyttöjen kysymyksiin Demi-lehdessä ja kirjoitan kolumnia Lääkärilehteen.

Työni nuorten parissa on herättänyt minussa huolen eriarvoistuvasta Suomesta – kaikilla meillä ei ole samanlaista mahdollisuutta hyvinvointiin ja terveyteen. Tiet kohti hyvinvointia tai huono-osaisuutta eroavat jo lapsuudessa. Näin ei pitäisi olla.

Uskon tasa-arvoiseen ja yhdenvertaiseen yhteiskuntaan. Jokaisella tulisi olla lähtökohdistaan riippumatta mahdollisuus hyvään elämään. Niin rikkaus kuin köyhyys periytyvät, mutta muun muassa hyvällä varhaiskasvatuksella, peruskoululla, ammattiopinnoilla ja laadukkaalla terveydenhuollolla voidaan estää kuilua kehittymästä ihmisryhmien välille. Näiden palveluiden puolustajia tarvitaan tänä päivänä!

Haluan olla osaltani kehittämässä Suomea niin, että jokaisella meistä on mahdollisuus olla paras versio itsestään.