Kuin maitokauppamatkalla olisi.

Lapinjärvi on lähellä. Ukkoskuurosta ja liikenteestä huolimatta uskollinen Opel-ratsumme karautti Husulantien mökille vajaassa tunnissa. Taakse jäi naapurikuntamme Sipoo ja jokakesäinen lomakohteemme Porvoo, lyhyt pyrähdys kutostielle ja olimme perillä.

Verrattuna aiempaan kesälomareissuumme Pohjois-Lappiin, oli Lapinjärvi kuin maitokauppamatkan päässä. Hiukan jouduin päivittämään ymmärrystäni Itä-Uudenmaan kuntien asemoitumisesta toisiinsa nähden. Tässä kohtaa kai voi myös tunnustaa, että en ole ennen käynyt Lapinjärvellä. Sokkiaaltoa keventääkseni voin kertoa, että Loviisassakin kävin ensimmäisen kerran vasta vuosi sitten.

Teimme heti pienen pyörähdyksen kirkonkylällä ja söimme residenssiviikon alkamisen kunniaksi pitsat paikallisessa Carneval-pitseriassa, jonka pitäjä oli valittu 2015 vuoden yrittäjäksi. Hyvää peruslättyä ja mukava oli huomata, että asiakkaita oli muitakin. Pitserian edessä oli lievää kateutta herättävä skeittiramppi.

Ensimmäinen kyläkurkistus poiki paljon ajatuksia, joista myöhemmin lisää.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s